Astăzi, în jurul orei 14.00, peste 100 de taximetriști din Brăila, dar și din Galați, au însoțit mașina mortuară a tânărului taximetrist mort în urma accidentului din stația de autobuz Ciocârlia din municipiul Brăila.

Marșul taximetriștilor care au însoțit mașina în care se afla trupul neînsuflețit al fostului lor coleg a fost supervizat de echipaje ale poliției rutiere și a Jandarmerie.

Familia taximetristului mort în accidentul de la Ciocârlia a părăsit morga spitalului din Galați și a pornit spre Brăila. Mașina mortuară care-l transporta pe tânăr a fost însoțită de aproape 20 de taximetriști din Galați s-au alăturat cortegiului funerar. Taximetriștii brăileni i-au așteaptat la intrarea în municipiul Brăila, în parcarea de la Red Sky.

Taximetriștii au format o coloană imensă, care a mers pe principalele artere de circulație din Brăila, pentru a-i aduce un omagiu fostului lor coleg, dar și pentru a atrage atenția asupra pericolului pe care-l reprezintă unii șoferi pentru siguranța traficului. Nu au fost înregistrate incidente, ceilalți participanți la trafic înțelegând scopul și mesajul pe care l-au transmis taximetriștii.

Articolul precedentBrăila, județul cu cei mai mulți porci uciși în urma focarelor de pestă porcină
Articolul următorViitorul Ianca revine în Liga a 3-a după 9 ani