Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost depistat de către jandarmii brăileni având asupra sa un box și o substanță vegetală de culoare verde susceptibilă a avea efecte psihoactive, iar un adolescent a aruncat într-un gard viu un pistol despre care, susține acesta, ar fi fost de tip airsoft, în momentul în care a văzut echipajul de jandarmerie patrulând.

În ziua de Rusalii, 04 iunie 2023, un tânăr brăilean în vârstă de 20 de ani care se afla în curtea interioară a unui bloc din municipiul Brăila a devenit suspect prin comportament, la vederea echipajului de jandarmerie. Acesta a fost interceptat, iar în urma controlului borsetei pe care o avea la brâu, jandarmii au găsit un box și o substanță vegetală de culoare verde, susceptibilă a avea efecte psihoactive. Tânărul a declarat că poartă boxul asupra sa pentru a se apăra de anumite persoane, iar substanța ar fi cumpărat-o în ziua respectivă. Jandarmii au întocmit actul de sesizare, iar cercetările sunt continuate de instituțiile abilitate.

Vineri spre sâmbătă noaptea, un alt brăilean a intrat în atenția echipajului de jandarmerie care patrula prin municipiul Brăila, după ce tânărul a aruncat un obiect într-un gard viu, în apropierea unei stații de autobuz. Acesta a fost interceptat și legitimat de către jandarmi, iar în urma controlului corporal preventiv, nu a fost găsit nimic asupra sa. Ulterior, jandarmii au verificat zona gardului viu, unde au găsit un pistol, despre care tânărul a declarat că ar fi de tip airsoft și că îi aparține. Acesta le-a mai spus membrilor echipajului că a aruncat obiectul în gardul viu, de teamă.

Verificările sunt continuate de organele abilitate.

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentPompierii de la ISU Brăila n-au avut vacanță în perioada 1-5 iunie
Articolul următorDouă cutremure la ARAD, în mai puțin de o oră