Casa de Cultură a Municipiului Brăila organizează, în perioada 8-11 noiembrie, la filiala din cartierul „Nedelcu Chercea”, ediția XIX a manifestărilor culturale și sportive reunite sub genericul „Toamna în cartier”.

Acțiunile vor demara, joi, cu un concurs de desene în acuarelă, avînd ca temă „Toamna în Parcul Monument” și concursuri de șah și tenis de masă, iar vineri vor continua cu concursurile de biciclete și cel de minifotbal, dotate cu Cupa „Centenarul Marii Uniri”.

Sîmbătă, 10 noiembrie 2018, în Sala Mare a Casei de Cultură „Nedelcu Chercea”, Ansamblul vocal-instrumental „Valurile Dunării”, dirijat de Marius Mugur Anghelescu, precum și invitații săi – solistul KARYM și Grupul „Rosmarinul” al Școlii „Ion Luca Caragiale” – vor oferi publicului din cartier spectacolul intitulat „Struguraș cu poame multe”. Spectacolul va include cîntece și poezii legate de începutul anului școlar, dar și piese din comoara folcorului românesc, cu cântece de bucurie, de rod al toamnei și de joc. Grupul de mandoline va susține piese orchestrale și solistice, iar vocal ansamblul va interpeta o serie de prelucrări folclorice.

Manifestările se vor încheia, duminică, 11 noiembrie 2018, cu un spectacol ce va fi oferit de Ansamblul „Valurile Dunării” la Căminul de bătrâni „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

 

Articolul precedentDupă patru luni, suspecții au fost identificați! Cei trei riscă să stea după gratii
Articolul următorVideo: Accident mortal la ieșirea din Ianca spre Brăila