Etapa a cincea din Liga a 3-a a fost una cu ghinion pentru cele 3 echipe din județul Brăila din Liga a 3-a. Toate au pierdut meciurile jucate sâmbătă la o diferență de trei goluri. 

CS Făurei a jucat pe teren propriu cu CS Afumați, una dintre favoritele la promovarea în Liga a 2-a. Echipa lui Bănel Nicoliță s-a văzut condusă cu 2-0 încă din minutul 5, prin golurile marcate de Mugurel Dedu în minutul 3 și Ștefan Stoica în minutul 5. În minutul 45 Răzvan Avram a marcat pentru 0-3 și a stabilit scorul pauzei. În minutul 56 Mugurel Dedu a realizat ”dubla” și meciul era jucat. Golul de onoare al gazdelor a fost marcat de Florin Bălan în minutul 60 și rezultatul final a fost CS Făurei – CS Afumați 1-4 (0-3)

Pentru CS Făurei au jucat: A. Nicoliță – G. Niță (min. 80 M. Mocanu), B. Nicoliță, V. Apostol (min. 75 Drezaliu) , S. Agache – D. Percă (min. 77 Băicoianu), G. Dragomir, F. Roată, Fl. Bălan – S. Nicoliță, A. Pușcașu.

Dacia Unirea Brăila a pierdut fără drept de apel în fața unei echipe nou promovate, Poseidon Limanu -2 Mai. Meciul de pe stadionul Central din Mangalia a fost dominat de echipa din Limanu, care a deschis scorul în minutul 18 prin Gheorghe Andreescu. Robert Pîslaru a majorat apoi diferența cu un hat-trick realizat în minutele 28, 35 și 48. Golul de onoare al echipei antrenate de Florentin Petre a fost marcat de Marius Moroianu în minutul 78 din penalty.

Dacia Unirea Brăila a jucat în formula: R. Chirilă – V. Munteanu, Oumar Cisee, Moroianu, Yunus Fatai – V. Robu, Goupy, F. Bady, S. Cosentino – R. Cristea, Essombe. Rezerve: Mihai, Băcanu, Duțu, Sava, Mihalcea, Dobre, Sloată.

Viitorul Ianca a constatat pe propria piele că rigorile Ligii a 3-a sunt mai mari și contează foarte mult și ambiția și determinarea. Mostiștea Ulmu, tot o nou promovată, dar cu mai multă ambiție și dorință de victorie. Alexandru Gheorghe a deschis scorul în minutul 30 și la pauză scorul a fost 1-0. În finalul reprizei a doua gazdele au mai înscris de două ori prin Marian Alexandru Mihai în 75 și veteranul Costin Lazăr în minutul 85. Echipa din Ulmu a demonstrat astfel că victoria din etapa trecută cu Dacia Unirea Brăila nu a fost una întâmplătoare.

Pentru Viitorul Ianca au jucat: Mitrea – C. Necoară, C. Stănciulescu, Postolea, D. Cazan, L. Coteț, Păvălache, M. Dima, Olenic, A. Radu, Buzatu. În repriza a doua Mucuță l-a înlocuit pe Alin Radu, Colniceanu l-a înlocuit pe Buzatu, Ndigwe a intrat în locul lui Dima, iar Moroșan l-a înlocuit pe Păvălache.

Chiar și după această înfrângere Viitorul Ianca rămâne în prima jumătate a clasamentului, cu 9 puncte ocupând locul 7. CS Făurei și Dacia Unirea Brăila au doar câte trei puncte și ocupă locurile 12 și 13.

În etapa viitoare Dacia Unirea va juca acasă cu Înainte Modelu, Viitorul Ianca va primi vizita celor de la Poseidon Limanu – 2 Mai, iar CS Făurei se va deplasa la Agricola Borcea.

Articolul precedentAmendați pentru transportarea și depozitarea gunoaielor pe domeniul public
Articolul următorBrăilean depistat fără permis de către Poliția de Frontieră