Tractor ramas blocat in albia raului Vedea

Doi oameni care au încercat să traverseze, luni, cu un tractor albia râului Vedea, în localitatea Poroschia, din judeţul Teleorman, au fost salvate de către echipajele de pompieri, care au ajuns cu barca la ei şi i-au recuperat de pe capota tractorului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, cele două persoane au cerut ajutorul autorităţilor după ce au intrat în albia râului cu un tractor şi au fost surprinse de apa al cărei nivel era în creştere, în condiţiile în care un baraj de acumulare din zonă a fost deschis.  

La sosirea salvatorilor, cele două persoane se aflau pe capota tractorului, ele fiind aduse în siguranţă la mal de către pompieri, cu ajutorul unei bărci pneumatice. Intervenţia a fost una dificilă întrucât nivelul apei era în creştere. Bărbaţii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, ei fiind în afara oricărui pericol.

Tractorul a rămas în apă, iar salvatorii au luat legătura cu oficialii de la Sistemul de Gospodărire a Apelor pentru a reduce debitul apei astfel încât nivelul râului să scadă, iar utilajul agricol să poată fi recuperat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.