Trei brăileni condamnați la închisoare, depistați de polițiști și încarcerați

Trei brăileni condamnați la închisoare, depistați de polițiști și încarcerați
Trei brăileni condamnați la închisoare, depistați de polițiști și încarcerați

La data de 06 iunie a.c., poliţiştii brăileni i-au depistat pe raza judeţului, pe trei brăileni, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Traian l-au depistat pe raza localităţii Silistraru, pe un consătean, în vârstă de 36 de ani, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Judecătoria Brăila a emis pe numele acesteia, la data de 06.06.2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 2 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Totodată, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru l-au depistat pe raza satului Spiru Haret, comuna Berteștii de Jos, pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în comuna Viziru, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Judecătoria Brăila a emis pe numele acesteia, la data de 06.06.2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 8 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

De asemenea, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat pe satului Olăneasca, comuna Salcia Tudor, pe un sătean, în vârstă de 34 de ani, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Judecătoria Brăila a emis pe numele acesteia, la data de 04.06.2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 11 luni şi 20 de zile pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.

Cei trei brăileni a fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.