Trei morți și 13 răniți în urma unui accident în care un microbuz care venea spre Brăila a fost lovit de tren

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 2 B, în zona localității C. A. Rosetti din județul Buzău.

Coliziunea s-a produs între un tren care circula pe ruta București Nord – Galați și un microbuz care transporta 16 persoane. Mai multe victime au rămas încarcerate și au avut nevoie de intervenția salvatorilor.

Având în vedere numărul mare de ocupanți, a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Buzau.

La fața locului au fost concentrate echipaje medicale și de descarcerare atât din județul Buzău, cât și din județul Brăila. În total au acționat 6 echipaje de prim-ajutor SMURD, 1 ambulanță pentru victime multiple, 7 ambulanțe SAJ, 2 echipaje de descarcerare și un post medical avansat.

Una dintre victimele transportate la UPU Buzău de ambulanța SMURD venită de la Făurei este din comuna Nereju, județu Vrancea.

Dupa triajul medical de la fața locului, 13 persoane au fost transportate la spital, dintre care trei în stare gravă, iar 3 persoane au fost declarate decedate. O persoana prezenta răni superficiale și nu a necesitat transport la spital.

CFR SA a precizat că trenul IR 1579, care circula în relaţia Bucureşti-Galaţi, a lovit un microbuz, al cărui şofer s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure şi fără să respecte semnalizarea de la trecerea de nivel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.