Posturile propuse sunt distribuite în cadrul Centrelor Regionale de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil din Maramureș, Rădăuți și Galați, precum și în cadrul Centrului de Custodie Publică Arad.

Documentele necesare înscrierii vor fi depuse personal la sediul Inspectoratul General pentru Imigrări – Serviciul Resurse Umane din str. Lt. col. Marinescu Constantin, nr. 15A, sector 5, Bucureşti, iar la concurs se pot înscrie persoanele care îndeplinesc condițiile legale, criteriile specifice și condițiile de ocupare prevăzute în fișa postului.

Anunțurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa http://igi.mai.gov.ro/ro,  secțiunea “Carieră” și la avizierul instituției. Tot aici puteți găsi detalii despre depunerea cererilor și perioada de înscriere.

Informații suplimentare privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probele de examen, criteriile de departajare și alte date importante pentru desfășurarea în bune condiții a recrutării și încadrării candidaților pot fi obținute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări la numărul de telefon 021/4107513 și interiorul prevăzut în anunț.

Posturile au fost alocate în urma unei analize privind necesitățile operative și de suport, de la nivelul structurilor centrale și teritoriale. Totodată, s-a avut în vedere obiectivul de creştere a gradului de siguranţă a cetăţeanului și a capacității de acțiune la nivelul structurilor teritoriale, prioritatea în combaterea migraţiei ilegale şi facilitarea accesului persoanelor la procedura de azil și programele de integrare.

 

Articolul precedentDSP Brăila se pregătește, cu controale, pentru sărbătorile de iarnă!
Articolul următorAcțiune a jandarmilor pentru depistarea celor care folosesc unelte de pescuit neautorizate