Trei vehicule avariate în urma unei tamponări pe Bulevardul Independenței
Trei vehicule avariate în urma unei tamponări pe Bulevardul Independenței

Astăzi, în jurul orei 11.50, trei autovehicule, dintre care o autospecială de transport gunoi, au fost implicate într-o coliziune din care n-au rezultat decât pagube materiale.

Un șofer în vârstă de 51 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism Logan pe Strada general Eremia Grigorescu, dinspre strada Plevna către Bulevardul Al. I. Cuza, la intersecția cu Bulevardul Independenței nu a respectat semnificația indicatorului STOP și nu a acordat prioritate unui alt autoturism Logan, care circula regulamentar dinspre strada Mihai Eminescu către Calea Galați.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 51 de ani a ricoșat într-o autospecială de transport gunoi aparținând SC Brai-Cata SA, care era oprită pentru a da prioritate și care se deplasa dinspre strada Unirii către strada Plevna.

Cei trei șoferi ai autovehiculelor implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Niciunul dintre șoferi nu a suferit răni și nu a fost nevoie de intervenția ambulanței.

Accidentul a fost înregistrat ca tamponare, șoferul vinovat urmând a suporta pe asigurare pagubele produse la celelalte două vehicule. Cea mai grav avariată a fost însă mașina șoferului vinovat, profesor la unul dintre colegiile de prestigiu din Brăila.

Articolul precedentIPJ Brăila a realizat un material video care să vină în sprijinul brăilenilor!
Articolul următorAntoneta Ioniță: ”Românii nu mai acceptă politicianismele ieftine, nu mai suportă promisiunile fără acoperire, vor oameni serioși și competenți!”â