Începând de astăzi, până pe 28 februarie, CFR Călători a lansat oferta tarifară de călătorie Trenurile Zăpezii 2019 la trenurile spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane, cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Reducerile se aplică astfel:

  • 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei.
  • 31% – 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De exemplu, pe ruta București – Predeal  preţul biletului cu această ofertă este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de  60,45 lei cu 18,85 mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru ruta Bucureşti Nord –Vatra Dornei preţul biletului este de 76,65  lei, cu 24,25 lei mai puţin față de tariful întreg.

Articolul precedentActivitatea din Parlament: Deputatul Antoneta Ioniță, la raport!
Articolul următorPrins la volan cu permisul suspendat