Trupurile fetelor inecate in Dunare au iesit la suprafata

La o zi și jumătate de la momentul în care cele două tinere din Brăila, în vârstă de 16 și 19 ani, s-au înecat în Dunăre, trupurile lor au ieșit la suprafață.

Joi dimineață, în jurul orei 7.30, un bărbat aflat pe malul Dunării, la pescuit, a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că a văzut trupul unei fete plutind pe apă în zona în care cele două fete au fost înghițite de apele Dunării luni după amiază.

Echipajul ISU Dunărea Brăila, care se deplasa spre zona de căutare în momentul apelului, sosit la fața locului a scos trupul fetei la mal. Familia a indentificat cadavrul, care din cauza căldurii s-a umflat și a ieșit la suprafață, ca fiind al Anei, fata de 16 ani.

Trupul neînsuflețit al celelaltei fete înecate în Dunăre a fost găsit în jurul orei 14.00. Trupul fetei a ieșit la suprafața apei, în zona județului Galați, iar cei care au anunțat că a fost găsită sunt cei de la Poliția Transporturi Navale Galați.

Trupurile neînsuflețite ale celor două fete fost preluate de angajații Serviciului de Medicină Legală și transportate la morgă.

Articolul precedentA adormit la volan si s-a tamponat cu o alta masina care venea din sens opus
Articolul următorAceeași groapa plombata de doua ori in 6 luni de zile