Tudose, despre Tăriceanu: ”A dat 50.000 de dolari ca să fie primit într-o vizită… ca la BORDEL!”

 

În cadrul conferinței de presă, Mihai Tudose a glumit pe seama declarațiilor lui Călin Popescu Tăriceanu, care a recunoscut că a plătit o firmă de lobby cu 50.000 de dolari. Mercury Public Affairs i-a organizat lui Tăriceanu o întâlnire, la Washington, cu Mike Pence, vicepreședinte SUA.

Tudose a glumit spunând că astfel de vizite plătite se fac ”la bordel”.

Domnul Tăriceanu spunea, ce bine se înțelege el cu Dragnea, păi dacă sunt la fel. Tăriceanu vine și face paradă, ce vedetă a fost el în America. A dat 50.000 ca să-l primească ăia. Atât de eligibil este. Spre deosebire de altul, care nici pe bani nu este eligibil, dar sunt foarte buni prieteni. Este incredibil! Nu are nicio jenă, a ieșit public și a recunoscut că a dat 50.000 de dolari pentru vizită, nu mai spun… ca la bordel”, a deputatul Mihai Tudose.

 

 

Călin Popescu Tăriceanu a mers în Statele Unite, pe 8 și 9 aprilie, pentru a participa la Conferința Globală a Platformei Parlamentare pentru Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială, după cum anunță un comunicat al Senatului.

Aceste întâlniri au costat 50.000 de dolari, arată contractul semnat de firma de lobby Mercury Public Affairs LLC și Keystone Strategic Advisers LLC, reprezentantul ALDE în SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.