Ultramaraton caritabil

Astăzi, 26 februarie 2019, la ora 18.00, caporalul Laurențiu Cobzaru, militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, judeţul Galaţi, împreună cu slt. Petronela Lungu din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, însoţiţi de plt. maj. Costel Mazâlu din cadrul I.S.U. Brăila, vor participa la un ultramaraton, organizat cu ocazia împlinirii a 86 de ani de la semnarea de către Regele Carol al II-lea a „Înaltul Decret Regal nr. 468” din 28 februarie 1933, care a consfinţit înfiinţarea Apărării Pasive.

Această activitate are un scop caritabil. Aceștia vor alerga pentru plutonierul adjutant Viorel Dima, pompier la I.S.U. Brăila, aflat sub tratament la un spital din Viena pentru tratarea unei boli grave (cancer esofagian cu metastaze ficat), dar şi pentru Antonia Gal (fiica militarului M.Ap.N. Gal Ciprian Isidor), Marcel Roșu (militar  M.Ap.N.) şi Ana-Maria Tudor (elevă).

Itinerariul propus de organizator este municipiul  Galaţi (Asociaţia de Autism – „Şi noi suntem copiii voştri”) – I.S.U.  Galaţi – I.S.U.  Brăila –  Albina  – Viziru – Bărăganu – Slobozia – Dragalina – Ileana – Fundulea – Brăneşti – Pantelimon – I.G.S.U. Bucureşti.

Cu ocazia Zilei Protecţiei Civile din România, sub deviza “Cu viaţa mea apăr viaţa”, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență se vor organiza competiții sportive, avansări în gradul următor a patru cadre militare și activităţi de informare preventivă la care vor participa elevi din instituţiile de învăţământ brăilene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.