Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism, marca Jeep Cherokee, care figura în bazele de date ca fiind furat din Bulgaria.

În data de 16 februarie a.c., în jurul orei 11.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român M.U., în vârstă de 56 de ani, domiciliat pe raza judeţului Brăila, la volanul unui autoturism marca Jeep Cherokee, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din Bulgaria, în data de 11.02.2021.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 15.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila