O fetiță în vârstă de 13 ani, din județul Brăila, a trecut prin chinuri groaznice după ce a fost răpită de un individ dintr-o localitate vasluiană. Acesta a bătut-o și violat-o, minora reușind să-și sune mama într-un moment de neatenție al agresorului. Poliția a intrat imediat în legătură cu victima, oferindu-i indicații și ajutor până la sosirea echipajelor de poliție.

Totul a plecat de la rețeaua de socializare TikTok, acolo unde, un individ de 22 de ani din localitatea Băcani, județul Vaslui, a cunoscut o tânără în vârstă de 18 ani din Scorțaru Nou, județul Brăila. Cei doi amorezi au stabilit să se cunoască și în viața reală, așa că vasluianul a pornit la drum miercuri dimineață, însoțit de un prieten cu autoturism.

Ajuns la adresa dată de „iubita” de pe TikTok, amorezul vasluian nu găsit-o acasă decât pe verișoara acesteia în vârstă de 13 ani. Se pare că „iubita de ocazie” a dat bir cu fugiții râzgândindu-se cu privire la întâlnirea cu Romeo de Vaslui. Acest lucru l-a înfuriat la culme pe tânărul din Băcani și a decis pe loc să o ia la „schimb” pe verișoara de 13 ani a „viitoarei foste deja iubite”. Ajutat de prietenul său, a împins-o cu forța în autoturism și a plecat spre Băcani cu minora.

Ajuns la domiciliul său din județul Vaslui, bărbatul a violat minora ore întregi. Copila a profitat la un moment dat de neatenția agresorului și a sunat-o pe mama sa, povestindu-i calvarul prin care trece.

Mama fetei a sunat la 112 și a spus polițiștilor prin ce trece fiica sa. Operatorii la de la 112 au reușit să intre în legătură cu minora și i-au dat indicații importante până la sosirea echipajelor de poliție, copila baricadându-se într-o încăpere.

„Ieri, 23 noiembrie, la ora 17:37, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la 112 despre producerea unei infracțiuni de viol, în comuna Băcani din județul Vaslui. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 3 Rurală au stabilit că la data de 23 noiembrie a.c., un prezumtiv autor, bărbat, în vârstă de 22 de ani, ar fi abuzat sexual o minoră. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate”, a declarat Mădălina Popa, purtător de cuvânt IPJ Vaslui.

Minora de 13 ani a fost preluată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, fiind internată într-unul din centre până la preluarea acesteia de către autoritățile din județul Brăila.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentUcraina și-a închis temporar granița cu România din cauza bombardamentelor rusești
Articolul următorCum a luat ființă „Grupul de la Cluj”. Dezvăluiri bombă la CULISELE STATULUI PARALEL