Update: Urmare evenimentului sesizat prin apel la 112 cu privire la imaginile apărute în spațiul public care evidențiază un bărbat brunet care ținea în brațe un minor, care plângea și încerca să se smulgă din brațele bărbatului în timp ce se aflau într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului Brăila, polițiștii brăileni vă informează că se efectuează în continuare verificări pentru stabilirea situației de fapt și identificarea bărbatului și minorului.

”Menționăm că până la acest moment poliția brăileană nu a fost sesizată cu privire la dispariția vreunui minor în împrejurările evidențiate” mai transmit polițiștii brăileni.

Știrea inițială:

Duminică seara, în jurul orei 22.00, un copil plângea și se zbătea în brațele unui bărbat de etnie romă, în autobuzul 17. Copilul vorbea în italiană și striga ”Mami, mami!” în timp ce-l lovea cu palmele pe bărbatul care o ținea în brațe.

”Cu privire la imaginile aparute in spatiul public, va informam ca in aceasta seara, in jurul orei 22.00 poliția brăileana a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului Brăila, ar fi fost un bărbat brunet care ținea în brațe un minor care plangea și încerca să se smulgă din brațele bărbatului.
În prezent politiștii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt” au transmis polițiștii brăileni.

Sursa: Realitatea de Braila