Un focșănean reținut pentru 24 de ore în dosarul înjunghierii baschetbaliștilor americani

Focşăneanul Vasile Tătaru, reţinut de procurorii din Brăila pentru că l-a găzduit pe interlopul Dasaev, va sta următoarele 24 de ore după gratii pentru infracțiunea de favorizarea infractorului.

Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev, este anchetat de procurori pentru că ar fi înjunghiat, pe 15 septembrie 2018, doi baschetbalişti americani de la Cuza Sport Brăila pe holul băii terasei „The Music Pub” din Brăila.

Focşăneanul Vasile Tătaru a fost reţinut miercuri, pentru 24 de ore, de procurorii de la Tibunalul Brăila, după ce inițial a fost chemat să dea explicaţii în dosarul interlopului Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev care se află în arest pentru că ar fi înjunghiat, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2018, pe baschetbaliștii Joseph McClain și Darrell Bowie, care urmau să evolueze pentru Cuza Sport Brăila în Liga Națională.

Procurorii spun că Vasile Tătaru l-a găzduit în locuinţa sa pe Dasaev, în duminica de după atacul din club. Tot Vasile Tătaru este cel care l-a adus cu maşina la Brăila pe Dasaev, pe 17 septembrie, când s-a predat.

Vasile Tătaru, fost preşedinte al echipei de fotbal „Unirea” Focşani şi fost administrator al Hotelului „Căprioara” din Crângul Petreşti, s-a mai aflat în atenţia procurorilor, în 2014, când  fost prins de jandarmi în timp ce încerca să plaseze pentru comercializare mai multe pachete de ţigări netimbrate, din portbagajul unui autoturism, unei femei de etnie rromă.

Dat în urmărire generală după incident, Daniel Gabriel Husein s-a predat oamenilor legii pe 17 septembrie după ce, susţine el, a aflat din presă de acuzaţiile care i se aduc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.