Un fost antrenor al Daciei Unirea Brăila a încetat din viață la 53 de ani

Veste șoc în fotbalul românesc în dimineața zilei de 31 octombrie 2021. Antrenorul Gheorghe Barbu a încetat din viață la vârsta de 53 de ani. Vestea tragică a anunțat-o actualul său club, Someșul Dej, unde era manager sportiv din 13 septembrie 2021.

Gică Barbu, așa cum era cunoscut în lumea fotbalului, era originar din Moreni (Dâmbovița), iar ca fotbalist a fost atacant sau mijlocaș la echipele Universitatea Craiova, Electroputere Craiova, Farul Constanța, Ceahlăul Piatra Neamț și FC Național. Cel mai mult a evoluat la Farul, în două perioade, 1993-1997 și 1999 – 2000.

Ca antrenor a activat la Mureșul Deva, U Cluj II, FCM Reșița, ”U” Cluj, Unirea Jucu, Unirea Dej, CFR Cluj II, Dacia Unirea Brăila, Someșul Dej și Victoria Cluj. 

Gică Barbu a fost antrenorul Daciei Unirea Brăila doar 3 etape, în debutul campionatului 2018-2019 de Liga a 2-a, sezon la finalul căruia echipa brăileană a retrogradat în Liga a 3-a. La momentul despărțirii sale de echipa brăileană aceasta se afla pe locul 15, din 20 de echipe, iar unul dintre motivele despărțirii ar fi fost subțirimea lotului, acesta spunând că mulți dintre componenții lotului pe care îl avea la dispoziției ar fi trebuit să joace la echipe de Liga a 3-a sau la juniori, neavând valoare pentru Liga a 2-a. 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.