Poliţiştii din Bârlad au reţinut un tânăr în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Ștefan Dănuț Bolocan (21 de ani), este acuzat că a furat în mai multe rânduri, de la două persoane, bani, carduri bancare și bijuterii, în valoare totală de peste 22.000 de lei.

De asemenea, el a pătruns în timpul nopții, în sediul unei firme, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie și a sustras sume de bani.

Utilizând o cheie de rezervă, Ștefan Bolocan a pătruns în interiorul unui autoturism și a sustras un portofel, care conținea mai multe acte și carduri bancare. El a cumpărat apoi diverse produse și a efectuat plăți online, cât și la dispozitivele POS, după achiziționarea unor bunuri.

Polițiștii au mai stabilit că pe data de 14 noiembrie a.c., Ștefan Bolocan a sustras de la domiciliul unei femei în vârstă de 75 de ani, suma de 10.000 lei și 520 de euro.

Prejudiciul cauzat în urma comiterii infracțiunilor a fost recuperat parțial.

Față de bărbatul de 21 de ani, din municipiul Bârlad, poliţiştii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 4 decembrie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Articolul precedentTradiții și obiceiuri românești, de Sfântul Nicolae. Copiii primesc daruri și cerurile se deschid
Articolul următor„BĂRBAȚI, FEMEI ȘI VIAȚA DINTRE EI” la Teatrul Maria Filotti din Brăila