Un bărbat din din localitatea gălățeană Movileni a fost reţinut de poliţişti, după ce, aflat la volanul unei maşini, băut şi fără permis, şi-a accidentat mortal tatăl, care se deplasa pe jos pe o stradă din localitate. Bărbatul aflat la volan a părăsit locul faptei.

Potrivit acesteia, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe DC 60, în interiorul localităţii Movileni.

La fata locului, poliţiştii au găsit un bărbat, de 75 ani, din localitate, decedat, şi au stabilit că acesta a fost acroşat de un autovehicul, şoferul acestuia părăsind locul accidentului.

După câteva ore, poliţiştii l-au identificat pe cel care ar fi provocat accidentul, un bărbat, de 45 ani, chiar fiul victimei, care ar fi condus o autoutilitară şi nu ar fi observat bătrânul aflat pe marginea drumului.

Totodată, poliţiştii au stabilit că bărbatul aflat la volan nu deţine permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis. 

Articolul precedentPolițiștii au confiscat în ultima lună 214 kg şi 1.062 de litri de produse de protecţie a plantelor
Articolul următorHC Dunărea Brăila a învins cu 30-19 pe AHCM Slobozia