Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu în care este vizată o parte a județului Brăila. Fenomenele vizate sunt de depuneri semnificative de polei pe arii relativ extinse.

ANM a emis o nouă avertizare cod portocaliu în care sunt așteptate depuneri de polei. Zonele vizate din județul Brăila sunt:Ianca, Șuțești, Ulmu, Dudești, Măxineni, Cireșu, Mircea Vodă, Zăvoaia, Galbenu, Jirlău, Salcia Tudor, Ciocile, Roșiori, Surdila-Găiseanca, Vișani, Gradiștea, Râmnicelu, Surdila-Greci, Scorțaru Nou, Racoviță, Făurei.

Din cauza depunerilor de polei pe drumurile județene, în această seară, în jurul orei 18.45, o cisternă încărcată cu cherosen a derapat și a ieșit cu puntea spate în afara părții carosabile pe DJ 212 între Berteștii de Jos și Mihai Bravu. În sprijin a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Victoria. ISU Dunărea a deplasat la fața locului o autoutilitară de stingere cu apă și spumă. Se intervine cu forțe și mijloace pentru repunerea cisternei pe partea carosabilă. Au fost mobilizate tractoare, o wolă și o sărăriță aflată în zonă.

Articolul precedentPuțini brăileni la manifestările dedicate Zilei Unirii de la Brăila
Articolul următorAnul trecut în Brăila s-au înregistrat 107 accidente rutiere, soldate cu 34 de persoane decedate