Poliția rutieră a suspendat săptămâna trecută 16 permise de conducere
Poliția rutieră a suspendat săptămâna trecută 16 permise de conducere

În perioada 30 august – 01 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

 

La  data de 30 august 2019, ora 12:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați de către o brăileancă de 47 de ani cu privire la faptul că i-a fost avariat autoturismul pe raza localității Cuza Vodă.

Polițiștii l-au identificat la fața locului pe un tânăr, în vârstă  de 25 de ani, care, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Cuza Vodă, ar fi pierdut controlul asupra acestuia și i-ar fi lovit mașina persoanei reclamante, provocându-i avarii.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că șoerul vinovat de poroducerea accidentului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Articolul precedentUn tânăr s-a urcat la volan, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice!
Articolul următorRazii de weekend ale polițiștilor brăileni