Clubul Sportiv UNITED Galați, cel mai longeviv din fotbalul de sală din România, are onoarea de a juca în municipiul Brăila două partide din Liga 1 de futsal, ambele evenimente fiind organizate la Sala Polivalentă ”Danubius”, deoarece la Sala Sporturilor Dunărea din Galați sunt în plină desfășurare lucrările de schimbare a suprafeței de joc.

United Galați, club care în anul curent a câștigat Cupa, Campionatul și Supercupa României, va întâlni sâmbătă, 24 septembrie 2022, de la ora 16.00, formația CFF Clujana Cluj-Napoca, în etapa a III-a a Ligii 1, urmând ca joi, 29 septembrie 2022, de la ora 19.00, să joace împotriva grupării CFR Timișoara, aceasta fiind o partidă reprogramată din runda inaugurală a sezonului.

Iubitorii futsalului sunt invitați la aceste partide, în care campionii de la United promit un spectacol pe cinste, fotbalul de sală fiind disciplina care a format multe vedete mondiale printre care îi enumerăm pe Lionel Messi și Ronaldinho.

De-a lungul anilor, din echipa United Galați au făcut parte și câțiva jucători originari din Brăila, iar în prezent este legitimat la United Galați unul dintre cei mai cunoscuți: Andrei Crăciun, sportiv care îmbracă și tricoul echipei naționale a României.

Intrarea la cele două partide de campionat VA FI LIBERĂ.

 

Articolul precedentDirectorul CNAIR recunoaște că inaugurarea podului peste Dunăre de la Brăila ar putea fi amânată pentru anul viitor
Articolul următor(încă) Un Musical! -un spectacol prezentat de laureați ai Galei HOP