Contractul a fost câştigat de firma gălăţeană Tancrad, care şi-a luat angajamentul să asfalteze 35 de străzi, în lungime totală de circa 10 kilometri, contra sumei de 15.470.056,41 lei cu TVA.

 

În Chercea vor mai rămâne, totuşi, mai multe străzi sau porţiuni de stradă neasfaltate. Acestea ar putea intra în lucru abia în 2020, la pachet cu străzile din cartierele Comorofca, Islaz şi Catanga.

Întrebat despre termenul de finalizare al lucrărilor la străzile care sunt în prezent decopertate în Chercea, viceprimarul Alexandru Jantea ne-a asigurat că până la sfârșitul anului se va turna asfalt și pe aceste porțuni de drum.

Inclusiv primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a anunțat la mijlocul lunii iunie că s-au asfaltat mai bine de 8 km din totalul celor 10,8 km programati pentru acest an.

Singurele străzi pe care nu s-a turnat covor asfaltic sunt cele la care se lucrează în perioada următoare pentru schimbarea conductelor de apă sau canalizare, pentru reabilitarea lor, deoarece sunt foarte vechi și au mai apărut probleme în momentul în care s-a tasat strada.

Articolul precedentÎn perioada 26-29 septembrie la Brăila se desfășoară ediția a 23-a a Târgului național de Agricultură
Articolul următorRazii ale Poliției pe străzile din municipiul Brăila!