Sportul Chiscani a reușit să obțină a 6-a victorie în acest sezon de Liga a 3-a. Echipa antrenată de Adrian Baldovin s-a impus cu un gol marcat în minutele de prelungiri. Această victorie a scos echipa din Chiscani din zona locurilor retrogradabile. 

Deși nu a avut prea multe ocazii de gol, Sportul Chiscani a reușit să înscrie de două ori și să obțină o victorie în ultimele secunde ale meciului cu o altă echipă aflată în lupta pentru supraviețuire în Liga a 3-a.

Bălan a ratat o primă ocazie în minutul 2, dar a șutat în portarul oaspeților. După două goluri ale oaspeților anulate corect pe motiv de offsaid, Sportul Chiscani a deschis scorul în minutul 30. Alin Radu a centrat de pe partea stângă și Emanuel Moldoveanu a trimis în poartă din 3 metri, cu toată opoziția lui Manu care a încercat să scată de pe linia porții.

În minutul 41 Axiopolis a restabilit egalitatea. Ciprian Lolot a executat o lovitură liberă de la centrul terenului și a trimis mingea în careu. Fundașii gazdelor nu au reușit să respingă și mingea a ajuns la Gheorghe Andreescu, care din 6 metri a trimis mingea în poartă, 1-1.

În repriza a doua oaspeții au avut mai multe ocazii de a marca, dar cei care au înscris au fost cei de la Chiscani în minutul 90+3. Zaharia a obținut o lovitură liberă de pe partea dreaptă, la 8 metri de linia de fund a terenului. Tot el a executat lovitura, pe colțul lung, iar portarul Manu, jenat și de soare, nu a putut respinge mingea care s-a dus în poartă.

Sportul Chiscani: Popescu (min. 61 Strechie) – V. Mihai, G. Preda, M. Boga, S. Sima – G. Chihaia – G. Bălan (min. 69 R. Enache), A. Radu, E. Moldoveanu, M. Iordache (min. 63 Al. Negru), Cl. Zaharia. Antrenor: Adrian Baldovin.

Echipa din Chiscani a urcat pe locul 11, cu 22 de puncte, iar etapa viitoare, vineri, 26 aprilie, va juca în deplasare la Progresul Spartac București.