Victorie în minutele de prelungiri pentru Sportul Chiscani

Sportul Chiscani a reușit să obțină a 6-a victorie în acest sezon de Liga a 3-a. Echipa antrenată de Adrian Baldovin s-a impus cu un gol marcat în minutele de prelungiri. Această victorie a scos echipa din Chiscani din zona locurilor retrogradabile. 

Deși nu a avut prea multe ocazii de gol, Sportul Chiscani a reușit să înscrie de două ori și să obțină o victorie în ultimele secunde ale meciului cu o altă echipă aflată în lupta pentru supraviețuire în Liga a 3-a.

Bălan a ratat o primă ocazie în minutul 2, dar a șutat în portarul oaspeților. După două goluri ale oaspeților anulate corect pe motiv de offsaid, Sportul Chiscani a deschis scorul în minutul 30. Alin Radu a centrat de pe partea stângă și Emanuel Moldoveanu a trimis în poartă din 3 metri, cu toată opoziția lui Manu care a încercat să scată de pe linia porții.

În minutul 41 Axiopolis a restabilit egalitatea. Ciprian Lolot a executat o lovitură liberă de la centrul terenului și a trimis mingea în careu. Fundașii gazdelor nu au reușit să respingă și mingea a ajuns la Gheorghe Andreescu, care din 6 metri a trimis mingea în poartă, 1-1.

În repriza a doua oaspeții au avut mai multe ocazii de a marca, dar cei care au înscris au fost cei de la Chiscani în minutul 90+3. Zaharia a obținut o lovitură liberă de pe partea dreaptă, la 8 metri de linia de fund a terenului. Tot el a executat lovitura, pe colțul lung, iar portarul Manu, jenat și de soare, nu a putut respinge mingea care s-a dus în poartă.

Sportul Chiscani: Popescu (min. 61 Strechie) – V. Mihai, G. Preda, M. Boga, S. Sima – G. Chihaia – G. Bălan (min. 69 R. Enache), A. Radu, E. Moldoveanu, M. Iordache (min. 63 Al. Negru), Cl. Zaharia. Antrenor: Adrian Baldovin.

Echipa din Chiscani a urcat pe locul 11, cu 22 de puncte, iar etapa viitoare, vineri, 26 aprilie, va juca în deplasare la Progresul Spartac București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.