CS Făurei a obținut vineri după amiază a patra victorie consecutivă în seria a II-a din Liga a 3-a și a urcat pe locul 9 în clasament, cu 16 puncte. Echipa lui Bănel Nicoliță a învins cu 3-0 pe FCSB 2, pe stadionul ARCOM din București. Fratele lui Bănel, Stelică Nicoliță a marcat toate cele trei goluri, iar celălalt frate, Aurel, a ajuns la trei meciuri fără gol primit.

După înfrângerea cu Dacia Unirea Brăila, când a pierdut cu 1-0 la Însurăței, CS Făurei a câștigat toate meciurile pe care le-a disputat în Liga a 3-a. A câștigat cu 3-2 meciul cu Viitorul Ianca, apoi a învins în deplasare pe metalul Buzău. Etapa trecută a câștigat cu 3-0 partida de pe teren propriu cu ultima clasată, Recolta Gheorghe Doja, pentru ca în etapa a XII-a să vină rândul celor de la FCSB 2 să se încline în fața echipei lui Bănel Nicoliță.

CS Făurei a deschis scorul în minutul 9. Stelică Nicoliță a primit o pasă în adâncime de la Drezaliu și a reluat din vole, din colțul din partea dreaptă a careului mare, în vinclul porții celor de la FCSB 2.

În minutul 18 Stelică Nicoliță a anticipat o pasă neglijentă la portar a unui fundaș al FCSB 2 și a interceptat, apoi a driblat portarul și a înscris în poarta goală. Stelică Nicoliță a avut apoi o bară și a ratat șansa de a realiza ”tripla” încă din prima repriză.

În minutul 50 Bălan a trimis o pasă către Stelică Nicoliță, iar acesta a driblat ambii fundași centrali și a înscris la colțul lung, în dreapta portarului, din interiorul suprafeței de pedeapsă.

Putea fi 0-4, dar tânărul Fineas Roată a ratat incredibil. Bănel Nicoliță a trimis o pasă printre apărătorii adverși lui Roată, care a rămas singur cu portarul, dar în locul unui șut la poartă a ales să încerce să-l dribleze pe portar, însă acesta a reușit să agațe mingea din piciorul jucătorului de la CS Făurei.

CS Făurei: Aurel Nicoliță – G. Niță (min. 79 Băicoianu), Agache, Apostol, M. Mocanu – Bănel Nicoliță – Fl. Bălan, G. Dragomir (min. 90+2 R. Zainea), Drezaliu, F. Roată (min. 85 Dronea) – Stelică Nicoliță.

În etapa a XIII-a CS Făurei va primi vizita echipei de pe locul 2 în seria a II-a a Ligii a 3-a, Mostiștea Ulmu. Meciul este programat sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul din Făurei.