CS Făurei a legat a doua victorie consecutivă în Liga a 3-a. După ce a învins etapa trecută pe Viitorul Ianca pe teren propriu, în etapa a X-a echipa fraților Nicoliță a bifat primul succes în deplasare. CS Făurei s-a impus cu 1-0 pe terenul uneia dintre echipele revelație a începutului de sezon, Metalul Buzău.

Unicul gol al meiului a fost marcat de Andrei Pușcașu, în minutul 38. Atacantul echipei din Făurei a transformat o lovitură de la 11 metri obținută de Stelică Nicoliță, care a fost faultat în careu.

Pușcașu a mai avut alte 3-4 oportunități de a marca, dintre care una singur cu portarul. Ocazie de gol a avut și Fineas Roată și Stelică Nicoliță, dar echipa din Făurei a trebuit să se mulțumească doar cu golul din penalty al lui Pușcașu.

CS Făurei a jucat tot meciul în formula: A. Nicoliță – Al. Niță, Al. Drezaliu, S. Drezaliu, M. Mocanu – Fl. Bălan, B. Nicoliță, G. Dragomir, F. Roată – A. Pușcașu, S. Nicoliță.

Rezultatele înregistrate în etapa a X-a din seria a II-a a Ligii a 3-a:

Dacia Unirea Brăila – Unirea Slobozia  0-2 (0-1)
FCSB 2 – Înainte Modelu 1-2 (0-1)
CS Tunari – Agricola Borcea 3-1 (2-0)
CS Medgidia – CS Afumaţi 0-6 (0-4)
Viitorul Ianca – Axiopolis Sport Cernavodă 3-0 (2-0)
Metalul Buzău – CS Făurei 0-1 (0-1)
Recolta Gheorghe Doja – SC Popeşti Leordeni 1-1 (0-1)
Mostiştea Ulmu – Podeidon Limanu-2 Mai 3-1 (1-1)

CS Făurei a urcat pe locul 11, cu 10 puncte și golaveraj 12-18. În etapa următoare CS Făurei va juca pe teren propriu, sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 14.00. cu Recolta Gheorghe Doja, ultima clasată în serie, cu un singur punct după 10 etape.