CS Făurei a legat a doua victorie consecutivă în Liga a 3-a
CS Făurei a legat a doua victorie consecutivă în Liga a 3-a

CS Făurei a legat a doua victorie consecutivă în Liga a 3-a. După ce a învins etapa trecută pe Viitorul Ianca pe teren propriu, în etapa a X-a echipa fraților Nicoliță a bifat primul succes în deplasare. CS Făurei s-a impus cu 1-0 pe terenul uneia dintre echipele revelație a începutului de sezon, Metalul Buzău.

Unicul gol al meiului a fost marcat de Andrei Pușcașu, în minutul 38. Atacantul echipei din Făurei a transformat o lovitură de la 11 metri obținută de Stelică Nicoliță, care a fost faultat în careu.

Pușcașu a mai avut alte 3-4 oportunități de a marca, dintre care una singur cu portarul. Ocazie de gol a avut și Fineas Roată și Stelică Nicoliță, dar echipa din Făurei a trebuit să se mulțumească doar cu golul din penalty al lui Pușcașu.

CS Făurei a jucat tot meciul în formula: A. Nicoliță – Al. Niță, Al. Drezaliu, S. Drezaliu, M. Mocanu – Fl. Bălan, B. Nicoliță, G. Dragomir, F. Roată – A. Pușcașu, S. Nicoliță.

Rezultatele înregistrate în etapa a X-a din seria a II-a a Ligii a 3-a:

Dacia Unirea Brăila – Unirea Slobozia  0-2 (0-1)
FCSB 2 – Înainte Modelu 1-2 (0-1)
CS Tunari – Agricola Borcea 3-1 (2-0)
CS Medgidia – CS Afumaţi 0-6 (0-4)
Viitorul Ianca – Axiopolis Sport Cernavodă 3-0 (2-0)
Metalul Buzău – CS Făurei 0-1 (0-1)
Recolta Gheorghe Doja – SC Popeşti Leordeni 1-1 (0-1)
Mostiştea Ulmu – Podeidon Limanu-2 Mai 3-1 (1-1)

CS Făurei a urcat pe locul 11, cu 10 puncte și golaveraj 12-18. În etapa următoare CS Făurei va juca pe teren propriu, sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 14.00. cu Recolta Gheorghe Doja, ultima clasată în serie, cu un singur punct după 10 etape.

Articolul precedentPregătiri de iarnă pentru asistații social și oamenii străzii!
Articolul următorAmenzi de peste 500 mii lei aplicate de Garda de mediu Brăila în trimestrul III al anului 2019