UPDATE: Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 14.00, pe Șoseaua Vizirului. Șoferița în vârstă de 46 de ani, nu a acordat prioritate la nivelul trecerii de pietoni și a lovit cu partea dreaptă a autoturismului o femeie în vârstă de 34 de ani. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

O tânără care se angajase în traversarea străzii, în mod corespunzător, a fost izbită de un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni. Impactul a fost atât de puternic încât, până și autoturismul a fost avariat.

Din fericire victima a scăpat cu viață, fiind preluată de un echipaj SAJ, ajuns la fața locului și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe, pentru investigații medicale amănunțite.

Polițistii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu amănunte…

Articolul precedentCât vom plăti intrarea la ștrand? Dragomir: ”Societatea este interesată să-și amortizeze cheltuielile”
Articolul următor”Parcarea polițiștilor” – centrul evenimentelor de pe Regală!