Accident produs în această dimineață, pe Drumul Național 2B, între localitățile Urleasca și Traian, pe fondul unei depășiri riscante, în condiții de vizibilitate redusă din cauza ceții.

Potrivit primelor informații, în această dimineață în jurul orei 7.30, o mașină Ford Kuga care circula pe DN 2B dinspre Brăila spre Ianca, între localitățile Urleasca și Traian, ar fi intrat în depășirea unui autocamion, însă nu a mai reușit să revină pe banda sa de mers, moment în care s-a ciocnit de o platformă care circula din sens opus. În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-o altă mașină care circula în spatele platformei.

În urma impactului, șase persoane au fost rănite, toate transportate la spital. Din autoturismul Ford Kuga au fost răniți șoferul și doi pasageri, iar din autotrenul cu platformă au fost doi răniți, șoferul și un pasager. De asemenea, și șoferul de pe vehicolul cu platformă a fost transportat la spital.

Toți cei trei ocupanți ai autoturismului Ford erau pompieri de la Garda de Intervenție Ianca care mergeau la servici. Locul lor în echipajele de intervenție a fost luat de alți colegi care erau liberi.

Șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, însă niciunul nu consumase alcool. Polițiștii au mai stabilit că eveniment rutier s-a produs pe fondul ceții dense.

Începând cu ora 9.50 se circulă dirijat pe un singur sens.

Articolul precedentPolitici pe plan local şi dezbateri publice organizate de PLUS Brăila
Articolul următorPartidul PLUS invită brăilenii la dezbateri pe probleme locale!