Întrebat despre situația în care se află conducerea Spitalului Județean și de incapaciatetea de care dă dovadă managerul acestei instituții, primarul Marian Dragomir consideră că majoritatea problemelor pleacă de la comunicare.

Consider că la Spitalul Județean ar trebui să existe o comunicare mult mai bună între manager, medici și restul personalului. Probabil și datorită acestei lipse de comunicare, sau faptul că există o anumită ostilitate, la un moment dat, care se generează între unii și alții și apar și disfuncționalități.

Pe partea cealaltă, cu tiții știm că nu există pădure fără uscăciuni, există și personal de specialitate și medici foarte buni, există și asistente care își dau interesul, dar există, ca peste tot, și anumite personaje care nu fac cinste funcției respective. De aici apar toate acele nemulțumiri îndreptățite, ale unor pacienți care merg acolo”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

 

 

Întrebat de faptul că PSD îi susține politic pe unii manageri ai acestor instituții, în funcțiile de conducere, primarul a glumit: ”Sper ca atunci când, dacă se va schimba guvernarea să nu o regretați și pe doamna Râșnoveanu”.

Articolul precedentAntoneta Ioniță: ”Copiii cu dizabilități și persoanele cu handicap au dreptul să trăiască!”
Articolul următorCătălin Boboc, despre bugetul de stat: ”Buget bazat pe indicatori umflați ca în raportările comuniste!”