Brăileni forțați să stea ca sardinele în maxi-taxi!

 

La sfârșitul săptămânii trecute brăilenii care se aflau în microbuzul 13, în zona Piața Mare, au avut parte de noi experiențe neplăcute. Șoferul, care conducea un maxi-taxi degradat, ”care nu avea ce să caute pe traseu”, după spusele directorului Cornel Săndulescu, a devenit brusc recalcitrant cu pasagerii, în momentul în care ușa culisantă s-a desprins și a căzut pe carosabil.

Șoferul s-a calmat când a văzut că este filmat, însă a negat că ar fi angajat la societatea Braicar, deși conducea un microbuz cu nr. 13, cu numărul de înmatriculare BR-69-STC, pe traseul desemnat mijloacelor de transport în comun.

 

 

Martorii spun că ușa microbuzului s-a deschis din cauza faptului că erau foarte mulți pasageri în picioare, fiind înghesuiți până la refuz de șofer.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, chiar dacă brăilenii au fost nevoiți să suporte, din nou, atitudinea recalcitrantă a angajaților acestei societăți.

Articolul precedentCătălin Stancu, preşedinte USR Brăila, a fost ales membru în Biroul Naţional
Articolul următorCezar Caramihai, inginerul care a proiectat stația din Vădeni, premiat la Zilei Naționale a Constructorului – 2019