Video: Ziua Națională sărbătorită la Brăila

Peste 3000 de brăileni au profitat de vremea însorită și au ieșit pe Calea Călărașilor pentru a asista la evenimentele dedicate Zilei naționale.

După prezentarea onorului a urmat o ceremonie religioasă, apoi prefectul Florin Dobrescu a ținut o alocuțiune legată de sărbătoarea zilei de 1 decembrie.

A urmat parada militară și un scurt moment artistic susținut de Muzica Militară a Garnizoanei Brăila, solist vocal plutoner major Laurențiu Bocănescu, și dansatori de la Ansamblul Pandelașu.

În încheiere s-au depus buchete de flori la monumentul eroinei ECATERINA TEODOROIU. După ce au depus buchete de flori cu însemnele naționale Primăria Municipiului Brăila, Consiliul Judeţean Brăila, Instituţia Prefectului – Judeţul Brăila și Garnizoana Brăila (I.J.J.,I.P.J.,I.S.U.), au depus și partidele politice. Dintre partidele politice absente la depunerea de buchete de flori la monumentul sublocotenentului erou Ecaterina teodorescu au fost USR și PMP, asta deși PMP a avut participanți la eveniment consilierii municipali și județeni.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.