După înfrângerea pe teren propriu în fața celor de la Sportul Chiscani, Viitorul Ianca a jucat sâmbătă după amiază, tot la Plopu, cu CSM Rm. Sărat. Chiar dacă oaspeții au deschis scorul și au condus mai bine de jumătate de oră, Viitorul Ianca a câștigat cu 3-1 (1-1). 

În minutul 10, după o acțiune prelungită de atac a gazdelor, Coman și-a așezat o minge pentru Ciucureanu, dar șutul acestuia de la 20 de metri a fost prea slab și mingea s-a scurs pe lângă poartă. 

În minutul 12, la un corner de pe dreapta, bătut de Claudiu Ionescu Racovițeanu, mingea a fost deviată pe spate de Coman și a ajuns la bara a doua la Dogaru, care a trimis cu capul spre poartă. Portarul Mihai a scos de sub transversală, dar nu a trimis decât la 2 metri în fața porții, de unde Ceaușel a trimis în poartă, 0-1.

În minutul 17, la un corner de pe stânga, bătut de Roman, Ioniță a deviat mingea cu capul, dar aceasta s-a dus pe lângă poartă. În minutul 25 Dogaru a șutat de la 20 de metri, Mihai a respins în lateral de lângă bară, iar Socol a urmărit și a șutat din colțul careului de 6 metri în transversală, duă care mingea a ieșit în aut de poartă. 

În minutul 31, Ciucureanu a executat un corner de pe stânga, mingea a ajuns în fața porții la Preda, care din 4 merti a trimis-o pe lângă poartă. În minutul 41 Constantinescu a pătruns până în careul gazdelor, dar a șutat în plasa laterală, de la 8 metri de poartă. 

În minutul 45+2, Necoară a executat o lovitură liberă de la peste 30 de metri și a trimis în careu. Fundașii râmniceni au încercat să respingă cu capul, dar mingea a ajuns la 9 metri, ușor lateral stânga, la Marius Dima, care a șutat puternic, 1-1. 

În minutul 56 Ciucuteanu a executat un corner de pe dreapta, Ioniță a deviat mingea și aceasta a ajuns la Băluță, care a trimis cu capul spre colțul lung, dar portarul Toader a deviat în corner. În minutul 64 Dima a expediat o torpilă de la 20 de metri, dar mingea a lovit transversala porții apărate de Toader.

În minutul 67 Constantinescu a pătruns pe partea stângă și i-a pasat în colțul careului de 6 metri lui Calotă, dar șutul acestuia a fost respins cu piciorul de portarul Alin Mihai. Fundașii de la Ianca au reușit să respingă și mingea a ajuns la Costin Ciucureanu, care a plecat de unul singur din propria jumătate de teren, a trecut de trei adversari și a șutat de la 12 metri sub transversală, 2-1 pentru Viitorul Ianca.

În minutul 72 Roman a executat o lovitură liberă de la 21 de metri, poziție centrală, a șutat direct pe poartă, dar Mihai a deviat în corner de sub transversală. 

În minutul 77 Coman a fost faultat la marginea careului de 16 metri. Lovitura liberă a fost executată de Costin Ciucureanu, pe colțul lung, aproape de vinclu, 3-1. 

În minutul 89 Cristea a șutat din întoarcere, de la 18 metri, dar toader a reținut. 

Viitorul Ianca: A. Mihai – L. Coteț, D. Popa, G. Preda, C. Necoară – M. Dima, A. Radu (min. 88 Cazacu), G. Chihaia (min. 86 Adrian), C. Ciucureanu, R. Băluță (min. 86 Gorgovan), M. Coman (min. 81 R. Cristea)

CSM Rm. Sărat: Toader – Ioniță, Ceaușel, Pasa, Surugiu, Dogaru, Ionescu, Constantinescu, Roman, Socol, Crețu. Au mai intrat: Calotă, Pâslaru, Codreanu, Tanasele Fernando, Tănase

Etapa viitoare, ultima a turului din play-out-ul seriei a II-a din liga a 3-a, CSM Rm. Sărat va juca pe teren propriu, cu Sportul Chiscani, iar Viitorul Ianca va juca în deplasare la Dinamo Bacău.

Sursa: Realitatea de Braila