Astăzi, de la ora 17.30, pe stadionul Mircea Ceicu din comuna Traian a avut loc meciul din turul 1 al Cupei României între Victoria Traian și Viitorul Ianca. Echipa de Liga a 3-a s-a impus cu scorul de 4-2 (2-1).

Viitorul Ianca a deschis scorul în minutul 14 prin Alin Radu, după o pasă primită în careu de la Marius Dima, iar în minutul 18 Cristian Ciocan a restabilit egalitatea, cu o lovitură cu capul din 7 metri, după o cerntrare de pe stânga venită de la Moldoveanu.

După doar un minut Viitorul Ianca a revenit la conducere, grație golului marcat de Gabriel Preda,  care a înscris din 6 metri cu capul, în urma unui corner bătut de Necoară, iar scorul la pauză a fost 2-1 pentru echipa oaspete.

În minutul 55 Alin Radu a realizat dubla, după o pasă primită de la Marco de Araujo, și a mărit avantajul echipei din Ianca. În minutul 83, fostul jucător al Viitorului Ianca, care a fost împrumutat în ultimele două sezoane de la Victoria Traian, Cosmin Chivu a marcat pentru 2-3, după o acțiune persoanală încheiată cu un șut de la 18 metri, la colțul scurt, iar scorul final a fost stabilit de Laurențiu Iorga, în minutul 90+1, dintr-o lovitură liberă de la 16 metri, bătută aproape de vinclul de la colțul scurt.

Victoria Traian: G. Tudor – P. Ghețu, N. Zăgan, P. Ioan, V. Ion, E.Moldoveanu, B. Dumitru, I. Șerbănescu, I. Huțu, Cr.Ciocan, C. Chivu. Rezerve: Al.Dinu – S. Robu, G. Puia, A. Ion, V. Mogoș, Al. Buzatu, M. Păduraru.

Viitorul Ianca: Alin Mihai – Leonard Coteț, Gabriel Preda, Cosmin Necoară, Andrei Bădilaș – Marius Dima, Alin Radu (min 81 Răzvan Băcanu), Laurențiu Iorga (min. 90+2 Ștefan Cazacu) , Andrei Crăciun – Marius Coman (min. 46 Marco de Araujo), Ștefăniță Alin Sava (min. 76 Rareș Cristea),

Sursa: Realitatea de Braila