Astăzi, pe stadionul din Chiscani, echipa de Liga a 4-a din localitate a întâlnit într-un meci amical pe Viitorul Ianca, cea mai bine clasată echipă brăileană din Liga a 3-a. Meciul a fost dominat clar de echipa de Liga a 3-a, care nu a dat prea multe șanse gazdelor, și s-a impus cu scorul de 5-0 (2-0). 

Viitorul Ianca a avut o primă ocazie de a deschide scorul în minutul 4, când la o centrare de pe partea stângă, Marius Coman a reluat din 4 metri în portarul Constandache. În minutul 19 Dima a șutat din voleu de la 22 de metri, dar mingea a trecut puțin peste poartă.

În minutul 21 Viitorul Ianca a reușit să deschidă scorul. Marius Coman a recuperat o minge de pe linia de fund a terenului, a centrat în mijlocul careului la Alin Radu, care a profitat că apărătorii Sportului Chiscani s-au oprit cerând aut de poartă, și a șutat pe colțul scurt, 0-1.

În minutul 29 Sportul Chiscani a avut un prim șut mai periculos la poarta oaspeților. Andrei Crăciun a obținut o lovitură liberă de la circa 30 de metri și tot el a executat direct, dar mingea a trecut pe lângă poarta apărată de Mitrea. Două minute mai târziu Dima a șutat de la marginea careului mare, dar Constandache a respins în corner.

În minutul 33 Necoară a executat un corner de pe partea dreaptă, a centrat în fața porții, iar Alin Radu a reluat cu capul de la prima bară peste poartă.

În minutul 36 a venit și golul doi al Viitorului Ianca. Alin Radu a primit o pasă în adâncime, a intrat în careu și a lobat mingea peste Constandache, apoi a urmărit-o și a trimis-o în poartă din 2 metri.

După pauză Sportul Chiscani a făcut 6 schimbări, dar nici jucătorii introduși nu au reglat jocul echipei de Liga a 4-a și au rămas doar în încercările de șuturi de la distanță ale lui Andrei Crăciun. Componentul lotului național de futsal a avut un șut de la 18 metri însă portarul Mitrea a reținut.

În minutul 53 Marius Coman a luat o minge de la 40 de metri de poarta adversă, a pătruns spre centru și i-a pasat printre apărătorii adverși lui Marius Dima care a șutat din 8 metri lateral dreapta, 0-3. Trei minute mai târziu rolurile s-au inversat. Dima a trimis o pasă printre fundașii de la Chiscani pentru Marius Coman iar acesta a trimis în dreapta portarului Turiac, 0-4.

În minutul 68 Crăciun a centrat în mijlocul careului, dar Gabriel Ion a trimis în bară din 8 metri. A doua mare ocazie de a marca golul de onoare s-a consemnat în minutul 85, când Ștefan Constantin i-a pasat lui Viorel Gheorghe, însă atacantul venit de la Viitorul Însurăței a trimis de la 8 metri în bară. Un minut mai târziu Viitorul Ianca a marcat și golul cinci prin Buzatu, care a trimis pe lângă portarul Turiac din interiorul careului.

Pentru Sportul Chiscani în prima repriză au jucat: Constandache – V. Stroe, V. Ioniță, Dobrin, Baciu – Cr. Pascu, Chihaia, Pîrlițeanu, L. Chiriac – Bolozan, A. Crăciun.

În repriza a doua Sportul Chiscani a început în formula: Turiac – Grozea, V. Stroe, Baciu, S. Sima, G. Chihaia, Cr. Pascu, Barbu, G. Ion, V. Gheorghe, A Crăciun. În minutul 60 au ieșit Stroe și Grozea și au intrat Pană și Enache. În minutul 73 Au ieșit Pascu, A. Crăciun și Chihaia și au intrat S. Simion, Giol, Șt. Constantin.

Viitorul Ianca a început în formula: Mitrea – Coteț, G. Preda, Necoară, Stănciulescu – Colniceanu, M. Dima, Irimia, Păvălache – M. Coman, A. Radu.

După minutul 60 au intrat M. Stroe – Al. Cireașă, Buzatu, Ndigwe, Mardale, Olenic, Cazacu, Moroșan. Au rămas pe teren până la final Stănciulescu, Coteț și Alin Radu.

Ultimul amical pentru Viitorul Ianca înaintea reluării campionatului se va juca sâmbătă, la Plopu, cu Victoria Traian.

Articolul precedentConsilierul municipal Dan Păun a preluat conducerea PPU (social-liberal) Brăila
Articolul următorOFICIAL. Primul caz de coronavirus CONFIRMAT în România