Viitorul Ianca a câștigat pentru a treia oară consecutiv Cupa României

Miercuri, 29 mai, pe stadionul ”Mihail Alexandrescu” din Însurăței s-a jucat finala Cupei României la fotbal – fază județeană. Viitorul Ianca a câștigat competiția pentru al treilea an consecutiv, realizând în acest sezon eventul, echipa din Ianca fiind matematic campioană a Ligii a 4-a cu două etape înaintea finalului de sezon.

În finala Cupei, Viitorul Ianca s-a impus în fața celor de la AFC Urleasca cu scorul de 2-0 (0-0), după un meci dominat de la cap la coadă, cu multe ratări.

Viitorul Ianca a marcat primul gol în minutul 53. Cosmin Constantin Necoară a executat impecabil o lovitură liberă de la circa 20 de metri, fără replică pentru portarul Tudor. În minutul 76 Ionuț Matei a reluat din careu și a marcat pentru 2-0, aducând liniștea în tabăra campionilor, care și-au adjudecat oficial primul trofeu de anul acesta.

Cele două echipe care s-au aliniat la fluierul arbitrului Ionuț Vlad au fost:

Viitorul Ianca: Jalbă – Olenic (min. 88 V. Olenic), Stănciulescu, M. Dima, Necoară, Ndigwe (min. 80 V. Stroe), Bardaș (min. 75 Cr. Pisică), Cireașă, V. Ioniță, A. Crăciun, I. Matei.

AFC Urleasca: G. Tudor – I. Văsîi, T. Lupașcu, S. Crăciun, Ad. Coman (min. 78 I. Vrânceanu), A. Gagu (min. 85 Jugănaru), Ad. Spătaru (min. 60 Pîrlițeanu), L. Boariu, Cr. Pascu, G. Costache (min. 71 Surdeanu), V. Dumitrana.

Viitorul Ianca va juca în primul tur al fazei naționale a Cupei României la fotbal cu echipă care a jucat în Liga a 3-a în acest sezon.

La festivitatea de premiere, arbitrul Ionuț Vlad a fost premiat de AJF Brăila drept cel mai bun arbitru de centru în sezonul 2018-2019. Arbitrii asistenți ai finalei, Cristi Daniel Ichim și Andrei Ichim au fost desemnați cei mai buni arbitrii asistenți ai sezonului competițional 2018-2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.