Viitorul Ianca a început pregătirile pentru Liga a 3-a

Luni seara, pe stadionul ”Ștefan Vrăbioru” din Ianca, nou promovata în Liga a 3-a Viitorul Ianca a început pregătirile pentru noul sezon. Cu Laurențiu Ivan antrenor principal, la primul antrenament au fost prezenți 19 jucători.

Fostul jucător al Daciei Unirea Brăila, dar și cu meciuri în Liga 1 la FC Vaslui și CS Otopeni, Laurențiu Ivan își va începe cariera de antrenor principal la o echipă de seniori, fiind secondat de fostul coleg de la Dacia Unirea, Victor Olenic, care va rămâne și jucător al echipei. Cosmin Constantin Necoară va rămâne jucător al echipei și a preluat funcția de director sportiv. Staff-ul tehnic al echipei Viitorul Ianca este completat de Adrian Manole, care va prelua funcția de director general al clubului.

Președintele clubului Viitorul Ianca, Vali Priceputu a anunțat că toți jucătorii care au contribuit la promovarea echipei în Liga a 3-a au rămas în lot, iar acestora li se vor adăuga și alți fotbaliști cu care clubul se află în tratative și urmează să semneze în zilele următoare.

La primul antrenament au lipsit motivat Andrei Crăciun, Victor Olenic și Emmanuel Ndigwe, care se vor alătura echipei zilele următoare.

Echipa din Ianca are programate și câteva meciuri de pregătire în perioada următoare. Pe 25 iulie va juca cu o altă nou promovată în Liga a 3-a, CS Universitatea Dunărea de Jos Galați. Pe 1 august echipa pregătită de Laurențiu Ivan va juca în faza I a Cupei României, cel mai probabil cu Sportul Chiscani. Pe 3 august ar fi programat un alt meci de verificare, cu echipa de Liga a 3-a, Oțelul Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.