Viitorul Ianca a obținut a 5-a victorie din acest sezon al Ligii a 3-a

Viitorul Ianca a întrerupt seria de trei înfrângeri consecutive în Liga a 3-a și a reușit să câștige cu 2-1 (0-0) întâlnirea cu Aerostar Bacău. Nici de data asta victoria nu a fost una obținută ușor, oaspeții având prima mare ocazie de a deschide scorul și au egalat la 1 după numai un minut, iar pe final de meci cei de la Aerostar au fost cei care au dominat mai mult. De menționat că din minutul 28 Ianca a rămas fără Necoară, care a fost înlocuit de Băluță, fiind accidentat. 

Meciul jucat sâmbătă după amiază pe stadionul din Plopu a fost unul destul de echilibrat. Ambele aechipe au avut acțiuni la poarta adversă, dar nu și-au creat mari ocazii de gol până în minutul 41, când la șutul expediat de Dima din colțul careului de 16 metri, portarul oaspeților nu a putut să rețină și a respins în față, iar un fundaș al gazdelor a respins în corner. Lovitura de la colț a rămas însă fără rezultat, centrarea picând pe plasa de sus a porții, la colțul lung.

În minutul 53 Aerostar a avut cea mai mare ocazie de gol. Tofan a șutat de la 14 metri lateral stânga, pe colțul lung, Mihai era bătut dar mingea a lovit bara și a revenit în teren, la Zaharia, care a șutat din interiorul careului însă mingea l-a lovit în spate pe Postolea și a ieșit în corner. Oaspeții au continuat să aibă o posesie mai bună și să atace mai mult poarta gazdelor, iar în minutul 65 Gavrilă a reluat din 6 metri pe lângă poartă, o centrare venită de pe dreapta, de la Bobârnac. După această fază Ianca a trecut la controlul jocului și după mai multe acțiuni la poarta adversă, în minutul 68 au reușit să deschidă scorul. Alin Radu a centrat de pe dreapta, la prima bară, Dima a preluat și a șutat din 4 metri la colțul lung, apropae de vinclu, 1-0.

Aerostar a reluat jocul de la centrul terenului, Gavrilă a ajuns până la 22 de metri și i-a pasat în stânga lui Danale, acesta i-a retrimis lui Gavrilă, care de la 16 metri ușor lateral dreapta a șutat pe jos, la colțul lung și a restabilit egalitatea.

Viitorul Ianca a alergat din nou după golul victoriei și în minutul 73 Coman a trimis o pasă în adâncime pentru Laurențiu Iorga, iar acesta a trimis un lob de la 20 de metri, peste portarul Iulian Dinu, ieșit în întâmpinare, 2-1.

Pe final de meci oaspeții au alergat după egalare, dar au abuzat de centrări în careu de pe partea dreaptă, respinse de apărarea celor de la Ianca.

Viitorul Ianca: A. Mihai – L. Coteț, D. Popa, Necoară (min. 28 Băluță), Bădilaș – A. Radu, M. Dima, Cr. Irimia, A. Postolea – L. Iorga (min. 85 Gorgovan), M. Coman (min. 85 R. Cristea).

După 10 etape, Viitorul Ianca a acumulat 15 puncte și se află pe locul 6. Etapa viitoare vor juca tot pe teren propriu, cu Dinamo Bacău.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.