Viitorul Ianca și CS Afumați au terminat la egalitate meciul din etapa a XII-a a Ligii a 3-a, seria a II-a. Remiza cu echipa de pe locul 2 a urcat echipa din Ianca pe locul 7, în timp ce ilfovenii au coborât pe locul 3.

Prima repriză a fost dominată de echipa din Afumați, care și-a creat mai multe ocazii de gol, dar portarul Mitrea a fost în zi bună și a închis bine poarta gazdelor. Prima ocazie de gol a meciului a fost în minutul 11, când Lupuleț i-a pasat pe culoar lui Buduroi, acesta a pătruns în careu, dar Mitrea a blocat șutul acestuia de la 14 metri, respingând în lateral. faza a continuat și mingea a ajuns la Dedu, care a șutat de la circa 25 de metri peste poartă.

În minutul 17 Petrache a centrat de pe dreapta, în fața porții, dar Preda a respins. În minutul 34, Petrache a trimis o pasă de 40 de metri în diagonală, pentru Buduroi, lăsat liber de Coteț, iar acesta a șutat de la 20 de metri însă Mitrea a respins în lateral. Peste 6 minute Avram i-a pasat la 17 metri lui Ghiță, dar acesta a șutat peste poartă.

În minutul 43 Buduroi a centrat în fața porții și Lupuleț, din 4 metri, a trimis spre poartă, dar Mitrea a scos cu piciorul și scorul la pauză a rămas 0-0.

Repriza a doua a început cu o nouă ocazie a oaspeților, care în secunda 40 au irosit o nouă șansă de a marca, dar șutul lui Buduroi pe colțul scurt a fost reținut de Mitrea. În minutul 50 Avram a centrat în fața porții, dar Preda a respins în corner, pentru ca cinci minute mai târziu Lupuleț să trimită din 6 metri în portarul Mitrea.

Primul șut periculos al gazdelor a venit în minutul 63. Dima a șutat de la colțul acreului, pe colțul scurt, dar Obretin a reținut. În minutul 68 Măgureanu a trimis un șut cu boltă de la 17 metri, dar Mitrea a reținut de sub transversală.

În minutul 70 Alin Radu a scăpat spre poarta oaspeților, dar a fost faultat la 25 de metri de Vîrtej. Necoară a executat în zid și oaspeții au pornit un atac periculos, cu Neamțu pătrunzând în careu, dar șutul său a fost respins de Mitrea, mingea a ajuns la Vasile, care a trimis în stânga la Neamțu, iar acesta a trimis din 7 metri peste poartă.

https://www.youtube.com/watch?v=-B_wW9E1ce4&feature=youtu.be

Finalul de meci a fost al celor de la Viitorul Ianca. În minutul 85 Marius Dima a șutat din interiorul careului, lateral stânga, dar portarul oaspeților a respins. În minutul 87 am consemnat cea mai mare ocazie a meciului. La un atac prelungit al gazdelor mingea a ajuns în partea dreaptă la Mucuță, acesta a centrat pe bara a doua, dar Dima a trimis cu capul din 4 metri, puțin pe lângă poartă.

După cele 4 minute de prelungiri arătate de arbitru meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0, un rezultat echitabil, după un joc cu multe faze frumoase, chiar dacă nu s-a marcat.

Viitorul Ianca: Mitrea – Coteț (min. 72 Moroșan), Preda, Stănciulescu, Necoară – Colniceanu, M. Dima, Olenic, Păvălache – A. Radu (min. 78 e. Ndigwe), M. Coman (min. 62 Mucuță)

Etapa viitoare, sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 14.00, Viitorul Ianca va juca în deplasare la Agricola Borcea.

Articolul precedentPSD-istul Rândunică a plecat de la Ministerul Muncii și va conduce CJP Brăila
Articolul următorCine va asigura protecția secțiilor de votare