Sâmbăta trecută s-au jucat meciurile ultimei etape a sezonului regulat din Liga a 4-a. Această etapă a stabilit ultima echipă calificată în play-off și câștigătoarea campionatului județean de juniori A1.  

Viitorul Ianca a terminat pe primul loc sezonul regulat și va începe turneul play-off cu un avans de 6 puncte față de următoarea clasată, Victoria Traian. AFC Urleasca a reușit să obțină calificarea în play-off chiar pe terenul echipei cu care se lupta pentru această poziție.

Rezultatele înregistrate în etapa a 18-a:

ACSC Cazasu – AFC Urleasca 1-3 (0-2). Echipa din Urleasca a deschis scorul în minutul 12 prin Silviu Crăciun. Același jucător, care în toamnă a jucat în câteva meciuri de Liga a 2-a pentru Dacia Unirea Brăila, a majorat scorul în minutul 14. După pauză, Ionel Bratosin a redus din handicap în minutul 58. În minutul 71 Cristian Pascu a marcat pentru 3-1 și a asigurat victoria oaspeților și calificarea acestora în play-off.

La juniori A1 ACS Comunal Cazasu a câștigat cu 6-1  și a câștigat titlul de campioană județeană, campionatul juniorilor A1 încheindu-se odată cu etapa a 18-a.

Dunărea Tichileşti – Viitorul Şuţeşti 3-8 (2-4). Pentru gazde au marcat: Iacob (11), Gheorghe Ionel (17) și Stancu (49). Pentru Viitorul Șuțești au marcat: Șerbănescu (23, 30, 73, 77), I. Huțu (24), Șerban (39), Călin (75), Enache (82). La juniori A1 Viitorul Șuțești a câștigat cu 5-0.

Viitorul Ianca – Voinţa Vişani 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Marius Dima în minutul 79. La juniori A1 echipa din Ianca a câștigat cu 6-1 dar au pierdut titlul de campioană, titlu pe care de fapt l-au pierdut în urmă cu două etape când au pierdut cu 2-3 meciul de pe teren propriu cu AFC Urleasca.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Însurăţei 1-1 (1-0). Gazdele au deschis scorul în minutul 11 prin Sfârtoc, iar oaspeții au egalat în minutul 67 prin Mogoș. La juniori A1 Viitorul Însurăței a câștigat cu 5-1.

Săptămâna viitoare se vor juca meciurile din prima etapă din play-off și play-out în Liga a 4-a

În play-off sunt programate meciurile:

Viitorul Șuțești – Voința Vișani

Victoria Traian – AFC Urleasca

Viitorul Ianca stă.

Clasamentul de la care se pornește în play-off este următorul:

  1. Viitorul Ianca 23 puncte
  2. Victoria Traian 17 puncte
  3. Viitorul Șuțești 14 puncte
  4. Voința Vișani 14 puncte
  5. AFC Urleasca 12 puncte

În prima etapă din play-out sunt programate meciurile:

Viitorul Însurăței – ACS Comunal Cazasu

Pandurii Tudor Vladimirescu – Dunărea Tichilești

Articolul precedentColocvii ”Panait Istrati” – manifestări în Brăila, dar și în capitală!
Articolul următorPolițiștii brăileni au reținut 72 permise de conducere auto