Viitorul Ianca învinsă cu 0-1 de CSM Focșani, după un gol primit în minutul 74

Viitorul Ianca a pierdut la limită meciul din etapa a 12-a din seria a II-a a Ligii a 3-a, jucat pe stadionul Milcovul din Focșani în compania celor de la CSM 2007 Focșani. Echipa pregătită de Victor Olenic a rezistat până în minutul 74 asediului gazdelor la poarta lui Mihai, și au fost învinși cu 1-0 (0-0) după un meci în care gazdele au fost la timonă de la început până la final.

În minutul 6 Viitorul Ianca a avut o lovitură liberă de pe stânga, de la 30 de metri. Dima a trimis în careu, iar Alin Radu a reluat spre poartă de la 8 metri, însă mingea s-a dus ”lumânare” și portarul Lazăr a reținut.

Gazdele au preluat inițiativa și au atacat în multe momente cu fundașii în terenul celor de la Ianca, dar reduta celor de la Viitorul a blocat șuturile lui Băciuț și Negoiță. În minutul 36, după o centrare de pe partea stângă, Strătilă a reluat de la 6 metri pe lângă poarta apărată de Mihai. În minutul 41 Ciochină a centrat în careu, pe colțul lung, dar Bratu a trimis cu capul, din 4 metri, pe lângă poartă. Prima repriză s-a încheiat după o lovitură liberă bătută de Dima în careul gazdelor, dar Coman a reluat greșit și mingea a ieșit în aut de poartă, astfel că după primele 45 de minute scorul a rămas egal, 0-0.

Repriza a doua a început cu CSM Focșani în atac. În minutul 48 Negoiță a centrat în careu pentru Băciuț, dar acesta, din 6 metri, a trimis cu capul puțin peste poarta apărată de Alin Mihai. Opt minute mai târziu Manu a trimis un șut centrare de pe stânga, dar mingea a căzut pe bara transversală a porții oaspeților, mingea a revenit în teren și Bădilaș a degajat-o. În minutul 63 Dascălu a șutat de la 15 metri, poziție centrală, dar mingea a șters transversala și a ieșit în aut de poartă. În minutul 72 Băciuț a trimis de la 16 metri puțin pe lângă poarta apărată de Mihai.

În minutul 74, la un corner executat de Băciuț, de pe partea dreaptă a atacului focșănenilor, a trimis în careu, Dascălu a reluat, cu capul, din 6 metri, spre poartă, Mihai a respins cu piciorul și Găină, aflat pe fază, a trimis din 6 metri în poarta celor de la Ianca, 1-0.

După primirea golului echipa din Ianca a încercat să iasă și la atac, dar fără a pune mari probleme defensivei gazdelor. În schimb, în minutul 88 Paizan a centrat de pe dreapta, iar Băciuț a reluat din 6 metri și Mihai a reținut. În minutul 90+2 Predoiu a șutat din careu, lateral stânga, dar Mihai a respins în corner. Meciul s-a încheiat după o lovitură liberă bătută de Băciuț, direct ep poartă, dar reținută de portarul Mihai.

Viitorul Ianca: A. Mihai – Coteț, Postolea (min. 78 R. Băluță), D. Popa, Preda (min. 90+5 Cazacu), Bădilaș – A. Crăciun (min. 86 Gorgovan), M. Dima, Cr. Irimia, A. Radu – M. Coman (min. 78 R. Cristea)

După 12 etape Viitorul Ianca este pe locul 7, cu 16 puncte, golaveraj 19-27, iar etapa viitoare, sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 14.00, va juca pe teren propriu cu Oțelul Galați, liderul seriei.

foto: CSM Focșani 2007

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.