Viitorul Ianca și CS Făurei au pierdut meciurile din etapa a II-a din Liga a 3-a

Viitorul Ianca și CS Făurei au părăsit terenul învinse în meciurile jucate sâmbătă în etapa a II-a din seria I a Ligii a 3-a. Echipa din Ianca a pierdut pe teren propriu meciul cu Metalul Buzău după un meci foarte bun, în care a ratat o sumedenie de ocazii. CS Făurei a fost învinsă la limită pe terenul celor de la CS Tunari, după ce a fost condusă cu 2-0 și reușise să egaleze cu un sfert de oră înaintea finalului.

Viitorul Ianca a început foarte bine meciul de pe teren propriu cu Metalul Buzău și în minutul 21 au deschis scorul din penalty. Marius Dima a fost cel care a executat penalty-ul, obținut tot de el în urma unei centrări oprite cu mâna de un fundaș al buzoienilor. Au urmat apoi alte ratări ale lui Alin Radu, Colniceanu sau Cazan. După pauză, pe fondul unor greșeli individuale ale jucătorilor echipei gazdă. În minutul  56 Ionuț Radu a egalat. Un șut din afara careului a fost respins în față de portarul Mitrea, iar Radu a trimis din câțiva metri în poartă. Peste șase minute Patrick Benga a executat o lovitură liberă, din lateral dreapta, prin zidul echipei din Ianca, iar Mitrea nu a avut ce face, mingea intrând în poartă pe colțul scurt, 1-2 din minutul 62. Viitorul Ianca a mai avut câteva ocazii de a egala, dar în minutul 84 Gabriel Preda a comis-o grav. Fundașul central al echipei din Ianca a vrut să trimită o pasă spre propriu portar, de la 40 de metri, dar nu a văzut că acesta era ieșit din poartă.

După înfrângerea din prima etapă de la Ianca, CS Tunari s-a răzbunat pe echipa fraților Nicoliță, după o confruntare cu cinci goluri, câştigată pe finalul meciului de gruparea antrenată de Ştefan Odoroabă cu 3-2. Omul jocului a fost Mihai Adăscăliţei care a punctat în trei rânduri pentru o victorie conturată cu greutate.

Adăscăliței a deschis scorul abia în minutul 43 și scorul la pauză a fost doar 1-0 pentru echipa din Tunari. În minutul 55 tot el a majorat scorul, dar în minutul 67 Stelică Nicoliță a redus din handicap. În minutul 75 Andrei Pușcașu a egalat, după ce a transformat un penalty.

Partida se îndrepta către un rezultat de egalitate, dar Adăscăliței a punctat decisiv, în minutul 84, pentru o victorie venită la capătul unei dispute intense, cu precădere în repriza a doua, care a adus patru reuşite, câte două în dreptul fiecărei combatante.

În etapa următoare Viitorul Ianca va juca în deplasare la Recolta Gheorghe Doja, meciul urmând să se joace la Slobozia. CS Făurei va juca primul meci din acest sezon pe teren propriu cu CSA Axiopolis Sport Cernavodă. Ambele meciuri se vor juca sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 17.00.

Articolul precedentFEDER va investi 363,3 milioane de euro pentru construcţia podului de la Brăila
Articolul următorAcuzații grave în CJ! Botea: ”Am găsit șobolanul cât copilul, în școală!”