Viitorul Ianca și Victoria Traian învingătoare în deplasare
Viitorul Ianca și Victoria Traian învingătoare în deplasare

Sâmbătă, 30 martie, Liga a 4-a a programat penultima etapă din sezonul regulat. Gazdele și oaspeții și-au împărțit punctele, fiecare cu câte două victorii.

Primele două clasate în Liga a 4-a, Viitorul Ianca și Victoria Traian au obținut victorii în deplasare, la Șuțești, respectiv la Însurăței. Golgheterii etapei au fost Cosmin Oprea și Costel Roșu, care au marcat câte 3 goluri pentru Victoria Traian

Rezultatele înregistrate în etapa a XVII-a din Liga a 4-a:

AFC Urleasca – Dunărea Tichileşti 5-1 (2-0). Au marcat: S. Crăciun (35), Milea (36), Cr. Pascu (66, 86), V. Dumitrana (80), respectiv Novac (54)

Viitorul Şuţeşti – Viitorul Ianca 0-1 (0-1). Unicul gol al meciului de la Șuțești a fost marcat de Ionuț Matei în minutul 38. Oaspeții s-au plâns însă de starea foarte proastă a terenului de la Șuțești, care nu le-a permis să-și facă jocul. Cu toate acestea au mai avut câteva ocazii de a marca.

Voinţa Vișani – Pandurii Tudor Vladimirescu 3-0 (2-0). Au marcat: Mușat (7, 32) și C. Boitaș (autogol min. 52)

Viitorul Însurăţei – Victoria Traian 3-7 (1-4). Au marcat: Moldoveanu (35), Viorel Gheorghe (63, 64), respectiv Cosmin Oprea (3, 5, 15), Costel Roșu (30, 61, 71), Cristian Alin Ciocan (73).

ACS Comunal Cazasu a stat în această etapă.

Cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat lider este Viitorul Ianca, cu 43 de puncte. Pe următoarele trei locuri, se află Victoria Traian cu 34 de puncte, Voința Vișani cu 27 de puncte, Viitorul Șuțești cu 24 de puncte.

Ultimul loc care asigură participarea în play-off-ul Ligii a 4-a va fi decis în ultima etapă, când se va juca meciul dintre ACS Comunal Cazasu (locul 6 cu 19 puncte) și AFC Urleasca (locul 5 cu 20 de puncte).

Articolul precedentBărbat în vârstă de 45 de ani dat dispărut
Articolul următorÎmbrăcaminte și bunuri de uz casnic şi gospodăresc descoperite în urma unor percheziții