Vineri, 23 iulie a.c., începând cu ora 1630, vom fi prezenți în Parcul Monument, în parcarea de la rondou, cu ocazia desfășurării evenimentului „Jandarm pentru o zi”, unde publicul va putea interacționa cu jandarmii brăileni pentru a afla detalii privind activitatea lor de zi cu zi.

Vor fi prezentate autospeciale și barca din dotarea unității, cât și tehnica de luptă. Totodată, li se va alătura și colega lor patrupedă Tuda, ciobănesc german în vârstă de șase ani, cu specializarea patrulare – intervenție. Aceasta, împreună cu conductorul vor executa o demonstrație de dresaj canin.

”Facem precizarea că evenimentul „Jandarm pentru o zi” face parte dintr-un program amplu al Școlii de Vară, organizată de Forumul Tinerilor din România – Brăila în cooperare cu Primăria Municipiului Brăila, și suntem onorați să ne alăturăm acestui proiect, încă de la prima ediție. Până în momentul de față, s-au desfășurat peste o sută de ateliere și cursuri diverse (Antreprenoriat, Dansuri, Dezvoltare Personală, Pictură, Canto, Limbi Străine, Sport, Educație Rutieră, Chimie, Istorie, etc.) care au implicat participarea a peste 2.000 de tineri. Programul a fost conceput pentru a stimula curiozitatea celor mici despre lume, dar și pentru a le oferi o experiență de neuitat” transmit reprezentanții IJJ Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila