Cei doi bărbați, care în noaptea de duminică spre luni au violat o minoră de 10 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști. Astăzi cei doi vor fi trimiși în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Duminică seara, la ora 23.40, medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila au sesizat Poliția Brăila cu privire la faptul că, o femeie, din municipiul Brăila, s-a prezentat împreună cu fiica sa, în vârsta de 10 ani, pentru a fi consultată, susținând că minora a fost victima unei infracțiuni de viol. În jurul orei 1.00 a fost confirmat faptul că fetița a fost victima unui viol.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, în timp ce fetița se afla în cartierul Vidin din municipiul Brăila, ar fi fost acostată de doi bărbați necunoscuți și ademenită să meargă într-o locuință din Brăila. Aici, prin violență, ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu aceștia. Fetița a ajuns la spital împreună cu mama ei în jurul orei 22.00.

La scurt timp de la primirea sesizării, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au reușit să-i identifice și să-i depisteze pe cei  doi tineri, cu vârste de 20 și 30 de ani, bănuiți de comiterea faptei, care au fost conduși la sediul Poliției. Cei doi sunt frați, iar cel de 30 de ani se pare că este recidivist.

Se pare că cei doi ar fi dus-o pe minoră pe câmp, apoi într-o colibă din zonă, unde au violat-o și au agresat-o fizic, fetița prezentând și urme de violență pe corp.

Articolul precedentO nouă metodă de înșelătorie
Articolul următorConsilierul Județean Ionel Avram în conflict de interese