Violeta Alexandru: Sunt om care a stat în piaţă, pe frig, împotriva domnului Grindeanu, pe care PNL l-a acceptat în Guvern

Deputatul independent Violeta Alexandru a declarat, joi, în plenul reunit, că politica este despre onoare şi despre cuvânt. ”Când le spui oamenilor că PSD este ciuma roşie şi că a distrus România, şi ai sperat ca omul şi unii şi-au dat votul, ceea ce faci acum este o minciună”, a spus ea.

”Cred că aţi uitat că politica este despre onoare şi despre cuvânt. Când îi spui oamenilor că PSD este ciuma roşie şi că a distrus România, şi ai sperat ca omul şi unii şi-au dat votul, ceea ce faci acum e minciună, i-ai minţit. iar eu nu sunt parte la această minciună. Aţi minţit electoratul atunci când le-aţi cerut votul, este o trădare a votului oamenilor pentru electoratul lor. Nu suntem toţi la fel, nu este totul despre a arunca cu banii în stânga şi dreapta. Aceşt bani nu sunt ai PSD-ului, ci ai oamenilor care muncesc în ţara asta. Aţi minţit, stimaţi colegi de la PNL, iar acest lucru ne va costa pentru că oamenii şi-au pierdut încrederea în guvernarea de dreapta”, a spus Violeta Alexandru.

Ea a precizat că rămâne cu imaginea lui Florin Roman care îl aplaudă pe Marcel Ciolacu, iar liderul PSD care vorbeşte în discurs despre PSD, nu despre această majoritate.

 ”Sunt om care a stat în piaţă, pe frig, împotriva domnului Grindeanu, pe care PNL l-a acceptat în Guvern. Lucian Bode aplauda când PSD ţinea discurs. Florin Roman este lângă Gabriela Firea, cea care îi spunea domnului preşedinte Iohannis că nu are o familie normală pentru că nu are copii. Ce credeţi, primeşte acum portofoliu, culmea ironiei, Ministerul Familiei. Incredibil!”, a mai declarat Violeta Alexandru.

„Nu se poate, este urât ceea ce se întâmplă. Rog pe toţi liberalii care au coloană vertebrală să se uite bine la ceea ce fac. Îi rog pe români să aibă încredere, a mai rămas o brumă de oameni cu coloană vertebrală şi vom lupta”, a declarat în final Violeta Alexandru.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.