Viorel Vasile și Cătălin Panțuru vor conduce Tribunalul, respectiv Judecătoria Brăila

În urma concursului pentru numirea în funcții de conducere la Curțile de Apel, Tribunale și Judecătorii, desfășurat în perioada 11 octombrie – 18 decembrie 2018, Viorel Vasile și Cătălin Panțuru vor conduce Tribunalul, respectiv Judecătoria Brăila. 

Judecătorul Viorel Vasile a câștigat concursul pentru postul de președinte al Tribunalului Braila, iar Judecătoria Brăila îl va avea șef pe Cătălin Panțuru.

La concursurile organizate pentru funcții de conducere în Tribunale și Judecătorii, Viorel Vasile a obținut media finală 8,77, iar Cătălin Panțuru a promovat concursul cu media finală 8,24.

Pentru postul de șef al Tribunalului Brăila au mai candidat judecătoarele Aurelia Joghiu și Cătălina Hermina Roman, ambele de la secțiile civile. Viorel Vasile a fost șef la Secția Penală a Tribunalului Brăila din luna iunie 2018.

Pentru președinția Judecătoriei a mai candidat și Speranța Diaconescu-Macarenco, președintele Secției Penale.

Judecătorul Cătălin Panțuru a revenit în magistratură în decembrie 2017, având gradul profesional de judecător de tribunal. Între 1997 și 2005 Panțuru a fost judecător, ultima dată la Tribunalul Galați, iar din februarie 2005 a demisionat și a ales să-și continue activitatea ca avocat.

Judecatoarea Daniela Vicol și-a păstrat fotoliul de vicepreședinte al Tribunalului Brăila, iar Sorin Joghiu rămâne pe funcția de vicepreședinte la Judecătoria Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.