Vlăduț Subțirică și-a pus capăt zilelor la 26 de ani
Vlăduț Subțirică și-a pus capăt zilelor la 26 de ani

Un  tânăr de doar 26 de ani și-a pus capăt zilelor, fiind găsit spânzurat într-o anexă gospodărească din comuna Dudești. Mihai Vlăduț Subțirică a fost găsit de un vecin joi după amiază, în jurul orei 15:45, și alertat Poliția.

Mihai Vlad Subțirică împlinise 26 de ani pe 13 februarie și lucra ca inginer agronom la o fermă din zonă. Absolvent al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, locuia singur în comuna Dudești. El este fratele fotbalistului Tiberiu Andrei Subțirică, care a început fotbalul la Luceafărul Brăila și apoi a plecat din clasa a IX-a la Dinamo București.

Mihai-Vladuț a lăsat un bilet de adio, în care își cere iertare de la cei dragi pentru decizia de a-și lua viața.

Pe trupul neînsuflețit al acestuia nu existau urme de violență. Politiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă până la finalizarea cercetărilor.

Cu o zi înainte de a lua decizia de a se spânzura, Mihai Vlăduț postase pe pagina lui de facebook următorul mesaj: ”Nu-ți irosi mesajele cu cel care nu le citește. Nu irosi cuvintele cu cel care nu le ascultă. …și nu îți irosi viața cu cel care nu te apreciază.”

Pe 19 februarie a acesta a postat un alt mesaj pe pagina sa de facebook:

Îmi e dor de anii în care va aveam aproape, prieteni adevărați. Prietenii necondiționate în care atunci când oricare dintre noi avea nevoie de ajutor săream toți. O prietenie în care nu aveam voie ca unul din noi sa rămână jos, ne săltam unii pe alții cum știam și ne motivam. Vă mulțumesc pentru prietenia sinceră pe care mi-ați arătat-o”.
Articolul precedentLipsa medicilor din UPU – principala problemă! În 2019, începe modernizarea secției!
Articolul următorHărțuire și violare a vieții private pe rețele de socializare