Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac a spus la finalul ședinței ordinare a CJ de ieri că a vorbit serios când a spus că este în căutarea unei persoane care sa fie dispusă să-și asume funcția de manager la Spitalul Județean.

Președintele CJ Brăila a spus însă că îi mai acordă o șansă actualului manager, pentru ca aceasta să dovedească că poate fi un bun manager în condițiile în care unitatea spitalicească va avea fondurile necesare.

Chiriac a spus că în bugetul anului 2019 Spitalul va avea suficienți bani pentru a nu mai exista probleme.

Președintele CJ Brăila a făcut aceste afirmații în urma întrebării adresate de consilierul județean PNL; Alexandru Dănăilă, care a vrut să afle dacă Chiriac chiar a vorbit serios la ultima conferință de presă când a spus că are o variantă de rezervă pentru funcția de manager la Spitalul Județean, una asumată politic.

“În momentul de față, anul acesta vom aloca foarte mulți bani pe întreținere și este corect ca spitalul să nu mai sufere din punct de vedere al medicamentelor, materialelor sanitare, etc. Vom aloca o sumă consistentă prin proiecția de buget și pe toate investițiile respective. Trebuie să-i dăm șansa doamnei manager să facă un management și cu bani, nu fără bani. Dacă va face un management prost și cu bani, atunci vom lua o decizie în ceea ce privește un alt manager. Dar, vreau să-i dau șansa doamnei manager să facă management și cu bani”, a declarat Iulian Chiriac.

Chiriac a spus că până acum doamna manager a avut bani doar de investiții, iar acum va avea bani și de funționare.

Articolul precedentDepistat la volan cu alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat
Articolul următorDacia Unirea Brăila a terminat la egalitate meciul din etapa 27 cu Metaloglobus