O ambulanță de la substația Dudești din județul Brăila a ră,as blocată în zona localității Roșiori. Ambulanța a plecat din substație la ora 10:45 și se îndrepta spre Ciocile, unde a fost solicitată la un pacient cu posibil accident vascular.

Un utilaj de la Drumuri Naționale și un echipaj ISU au preluat ambulanța și acum se îndreaptă spre pacientul din Ciocile.

Azi noapte, o altă ambulanță a SAJ Brăila a stat ore bune la Vizireni, fiind oprită de Poliția Buzău care nu a lăsat-o să înainteze spre Brăila din cauza unui TIR care bloca DN 21, după ce a derapat. Ambulanța se întorcea după ce dusese un pacient la Brașov.

Dacă în zona de sud a județului încă mai sunt probleme din cauza viscolului, în partea de nord lucrurile par să intre în normal. La ora 14.00 a fost redeschis DN 22 și se circulă în condiții de iarnă de la Brăila până la Gradiștea, la limita cu județul Buzău.

În zona Însurăței – Bărăganu încă mai sunt mașini blocate în trafic. Se fac eforturi pentru preluarea acestora și transportul lor în cea mai apropiată localitate.

Trenul IR 1572 Galați – Buzău – București Nord, avea la ora 15.00 o întârziere de 100 de minute la sosirea în Capitală.

Articolul precedentPoliția Locală somează agenții economici și cetățenii să curețe zăpada și gheața din fața proprietății
Articolul următorDrumul European 584 rămâne închis. Pe celelalte drumuri naționale din județul Brăila se circulă în condiții de iarnă